Application Security

Er is een groeiende behoefte aan aantoonbaar betrouwbare digitale communicatie op internet. Wetgeving en richtlijnen verplichten organisaties om voldoende beschermende maatregelen te nemen tegen datalekken. Ook onderling stellen organisaties eisen aan het beveiligingsniveau van online communicatie en opslag.

Voor elke organisatie die online diensten aanbiedt of online communiceert met klanten, is betrouwbaarheid en veiligheid van wezenlijk belang en vraagt om voortdurende zorg.

Software waarop je moet kunnen vertrouwen

Ibuildings beschikt over diepgaande expertise op het gebied van betrouwbaarheid en veiligheid. We kunnen u helpen met het maken van de juiste keuzes en het nemen van de juiste security maatregelen. Om uiteindelijk met vertrouwen uw software zelf te gebruiken en aan te bieden aan uw klanten, die weer op u vertrouwen.

Security voor maatwerkapplicaties is ook maatwerk. Hieronder een greep uit de vraagstukken waar onze experts zich mee bezighouden voor onze opdrachtgevers:

  • Webapplicatie security audits
  • Secure webdevelopment consultancy en training
  • Webapplicatie security monitoring
  • Identificatie, authenticatie en autorisatie implementaties (zoals SAML2)
  • Encryptie implementaties (zoals PKI implementaties)

AVG

Bedrijven en organisaties moeten voldoen aan steeds strengere eisen op het gebied van de verwerking van persoonsgegevens. De nieuwe AVG (de Nederlandse invulling van de Europese GDPR) vraagt aanpassingen aan de organisatorische processen, maar ook aan de gebruikte software.

Ibuildings helpt u om uw bestaande of nieuwe maatwerk webapplicaties te laten aansluiten aan de nieuwe eisen op het gebied van de verwerking van persoonsgegevens.

Meer weten?

We gaan graag met u in gesprek! Telefonisch, via e-mail of met een veilige video-call. Bel 088 00 24000 of vul direct het formulier in:

verplicht veld

verplicht veld

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.