Title

Applicatie Herbouw of Modernisatie

Bij problemen met of veranderende eisen aan een bestaande applicatie komt vaak het vraagstuk ‘nieuwbouw of verbouw?’ naar boven.

Complete nieuwbouw is niet altijd nodig. Vaak is en modernisatie van de applicatie ook een serieuze optie. Goede delen van de code worden dan verbeterd (refactoring) en slechte delen herschreven. Dit is een goede manier om een applicatie geleidelijk van binnenuit te vervangen zonder een big-bang situatie, zoals bij herbouw.

Als de technologie van een applicatie voldoende aansluit op onze expertises, kunnen wij bestaande applicaties prima stapsgewijs moderniseren.
Dit zorgt voor grote verbeteringen in de kwaliteit en onderhoudbaarheid zonder compleet opnieuw te moeten beginnen. En grote stappen in functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en performance. Bijvoorbeeld om een applicatie geschikt te maken voor effectief gebruik op mobiele devices.

Meer weten?

We gaan graag met u in gesprek! Telefonisch, via e-mail of met een veilige video-call. Bel 088 00 24000 of vul direct het formulier in:

verplicht veld

verplicht veld

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.