Webapplicatie ontwikkeling

Ibuildings ontwerpt en bouwt solide internetarchitecturen, webapplicaties en mobile apps. Met een gepassioneerde groep specialisten kunnen wij de grootste uitdagingen aan, dankzij 22+ jaar ervaring en gebruik van de modernste technologieën.

Nieuwbouw maatwerk applicaties

Wij realiseren nieuwe concepten en innovatieve oplossingen om internettechnologie succesvol in te zetten voor onze opdrachtgevers. Daarbij maken we slim gebruik van de uitgebreide bibliotheek van open source frameworks en content management oplossingen.
Lees meer

Herbouw of verbouw van bestaande applicaties

Bij problemen met een bestaande applicatie is de vraag vaak: ‘nieuwbouw of verbouw?’. Door onze ruime ervaring met beide oplossingen zijn wij als geen ander in staat om hierover gefundeerd te adviseren.
Lees meer

Enterprise Drupal applicaties

Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen en realiseren van robuuste enterprise content management oplossingen in bedrijfskritische omgevingen. Afhankelijk van de vraag doen we dit op basis van Symfony of Enterprise Drupal.
Lees meer

Hosting, support, onderhoud en doorontwikkeling

Complete ontzorging voor uw maatwerk applicatie. Van het beschikbaar maken en houden van uw applicatie tot het leveren van 2e-lijns ondersteuning aan applicatiebeheerders.
Lees meer

Meer weten?

We gaan graag met u in gesprek! Telefonisch, via e-mail of met een veilige video-call. Bel 088 00 24000 of vul direct het formulier in:

verplicht veld

verplicht veld

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.