Wij zijn op zoek naar een ambitieuze senior software engineer voor onze PHP projecten.

Werkomgeving bij Ibuildings

Wij zijn een ‘technisch internetbureau’ met ruim 21 jaar ervaring in het ontwikkelen van web oplossingen. Dit doen we met een enthousiast team van gepassioneerde developers. Door gebruik te maken van moderne open source componenten realiseren wij samen lange termijn oplossingen met de juiste kwaliteit, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid.

Voor het ontwikkelen van (maatwerk) weboplossingen voor onze veeleisende uitdagende opdrachtgevers maken wij gebruik van PHP en het Symfony framework voor de robuuste backend. Frameworks zoals React, Vue en React Native voor PWA’s en mobile apps en voor de content management omgevingen gebruiken we Drupal 9 en JAMStack oplossingen.

Wij passen in het ontwikkelproces moderne software development practices toe zoals SOLID-principles, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals microservices en hexagonal architecture.

Over jou

 • Je bent een Software Engineer die zich graag doorontwikkeld.
 • Je bent bekend met methodieken als TDD, BDD en DDD, om deze waar nodig in te kunnen zetten.
 • Je bent bekend met Continuous Delivery en Continuous Deployment.
 • Je zoekt leuke collega’s om je heen; de mensen maken het werk en goed kunnen samenwerken is minstens zo belangrijk als het werk zelf!

Herken je jezelf in het bovenstaande? Wordt je enthousiast van de uitdagingen die komen kijken bij het werken met veeleisende en dynamische klanten zoals Strukton, RTL Nieuws, SURFnet, TCE en Volkers? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken!

Wat bieden we?

 • Direct een vast contract.
 • Een jaarlijks persoonlijk ontwikkelbudget om jezelf te verbreden of verdiepen dmv bijvoorbeeld trainingen, meetups of conferentiebezoek.
 • Interne trainingen en workshops, gegeven door onze eigen researchers en social teammeetings (DoMiBo).
 • Elk jaar samen met je collega’s naar meerdere (PHP-)conferenties zoals bijvoorbeeld onze conferentie Dutch PHP Conference, PHPBenelux of DDD Europe.
 • Een werkplek naar jou wens ingericht: een laptop (Mac, Linux of Windows), toetsenbord en muis naar keuze, noise cancelling headphones en een zit/sta bureau.
 • Een omgeving waar open source belangrijk is; contributions worden gestimuleerd en zelf dragen we ook bij met de nodige libraries.
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken op de maandag en vrijdag.
 • Iedere dag een verse lunch op kantoor in onze gezellige kantine. Of een thuiswerkvergoeding.
 • Goede secundaire voorwaarden zoals 100% betaald pensioen.
 • Uiteraard de nodige vakantiedagen en een prima salaris. Afhankelijk van kennis en ervaring tussen de € 3250 en € 5000 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Wat verwachten wij van jou?

Allereerst een collega die leergierig en enthousiast is, maar die ook:

 • Minimaal 5 jaar ervaring heeft in PHP en zijn technische skills wil verbreden en/of verdiepen, maar vooral een betere software engineer wil worden.
 • De Nederlandse en Engelse taal machtig is.
 • Op HBO(+)/Bachelor niveau werkt en denkt.

En dat je net als wij, met passie voor technologie, graag van elk project een succes maakt voor de klant!

Geïnteresseerd?

Benieuwd naar wat Ibuildings jou te bieden heeft? Neem dan snel contact op, bel 088 00 24 000 of stuur een e-mail naar jobs@ibuildings.nl!

Het proces loopt in het kort als volgt:

 1. Een eerste gesprek plannen we altijd zo snel mogelijk. Dan kunnen we van beide kanten kijken of er een klik is.
 2. Als het eerste gesprek prettig is verlopen voor beide, krijg je een kleine coding challenge toegestuurd. Dit dient als input voor het tweede gesprek waarbij we meer de diepte ingaan.
 3. Na dit gesprek laten we je zo snel mogelijk weten of we je een aanbod doen, het liefst binnen een dag.
  Ons aanbod is direct een vast contract.

Bekijk ook de arbeidsvoorwaarden en lees meer over onze Holacracy organisatiestructuur.


Werken bij Ibuildings in deze (post)pandemie periode

Wij geloven in vertrouwen en vrijheid. Zo komen wij tot de beste resultaten met de gelukkigste medewerkers!

We werken hybride en zijn flexibel. We komen meestal driemaal per week naar kantoor zodat we alle ins en outs weten van de lopende projecten en elkaar. We houden veel contact via online social meetings, we slacken er op los en werken met de beste cloud tools.

Wij faciliteren alle benodige hardware & tools om te werken vanaf de plek van jouw keuze. Of dit nu dat leuke koffietentje om de hoek is, thuis in een geluidsdichte kamer of op een van onze kantoren. Do what makes you the best! Zo kunnen we - als dat nodig is - makkelijk meer thuis gaan werken.

Wij bouwen aan de digitale toekomst, vandaag.