Kwetsbaarheid ontdekt? Laat het ons weten.

Shield icon

Bij het constateren van een zwakke plek in één van onze systemen, verzoeken wij de ontdekker hiervan contact met ons op te nemen.

Wij waarderen het zorgvuldig melden van dergelijke kwetsbaarheden volgens onze voorwaarden en werken hierbij graag samen zodat we zo snel mogelijk maatregelen kunnen treffen.

Proces

Zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 4 werkdagen, zullen wij op de melding reageren. Indien mogelijk geven wij onze beoordeling en een verwachte datum voor een oplossing. Wij houden u op de hoogte van de voortgang van de oplossing van het probleem.

Wij streven ernaar alle problemen zo snel mogelijk op te lossen en wij willen graag betrokken worden bij eventuele publicaties over het probleem nadat het is opgelost.

Wij behandelen uw melding vertrouwelijk en zullen uw persoonlijke gegevens niet zonder uw toestemming aan derden verstrekken, tenzij dit noodzakelijk is om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Beloning

Als dank voor uw hulp, bieden wij een beloning voor het melden van een nog onbekend beveiligingsprobleem dat volledig in overeenstemming is met dit beleid. Wij bepalen de grootte van de beloning op basis van de ernst en de kwaliteit van de melding.

Als het gaat om een eerder gerapporteerde kwetsbaarheid met een laag of geaccepteerd risico, komt de melding niet in aanmerking voor een beloning.

Gepubliceerde Responsible Disclosure Policy

Bezoek de Responsible Disclosure Policy pagina op onze Engelstalige website.