Onze Expertise

Symfony en Laravel Frameworks

Wij ontwerpen en realiseren bedrijfskritische maatwerk webapplicaties op basis van de PHP-frameworks Symfony en Laravel.

Software Architectuur

Onze visie: Standaard waar het kan. Maatwerk waar het moet. Onze maatwerk applicaties bestaan voor een groot deel uit standaard componenten die slim gekoppeld en geïntegreerd zijn.

JavaScript Technology

Voor de realisatie van PWA’s en mobile apps gebruiken wij frameworks zoals React, Vue en React Native. Voor back-ends gebruiken wij Node.

API Back-ends

Voor uw software infrastructuur ontwerpen en ontwikkelen wij robuuste API back-ends. Powered by GraphQL.

iOS en Android Apps

Native iOS en Android Apps ontwikkelen wij met React Native technologie. Met 1 codebase voor beide mobiele platformen. Daarnaast passen we Progressive Web Application (PWA) techniek toe voor mobiele websites of applicaties.

Cloud Native Development

Kies voor een moderne cloud infrastructuur met cloud native development op Amazon AWS of Microsoft Azure.

Technology Stacks

Tech Stacks

Voor de beste resultaten met beproefde technologie maakt Ibuildings harde keuzes in welke technologie wij wel en niet ondersteunen in deze snel veranderende ICT-industrie.

Dit zijn de technology stacks die we beheersen, en waarmee we alle oplossingen ontwerpen en ontwikkelen. Met als rode draad: open source en open standaarden.


PHP Stack

PHP Stack

Proven-technology webapplicaties ontwikkeld met PHP frameworks zoals Symfony en Laravel.
Web development
JavaScript Stack

JavaScript Stack

Moderne JavaScript/TypeScript/Node oplossingen voor web & mobile web. Zoals de JAMStack, Progressive Web Apps, React en Vue front-ends.
Web development
Mobile Stack

Mobile Stack

Ontwerp en ontwikkeling van Native mobile apps met React Native technologie in combinatie met een API back-ends, voor Android en Apple iOS smartphones en tablets.
Mobile development
Drupal Stack

Drupal Stack

Het populaire web content management platform met ongekende mogelijkheden, gebaseerd op PHP en zeer uitbreidbaar.
Drupal development
Cloud Native Stack

Cloud Native Stack

Cloud architectuur met oneindige schaalbaarheid gebouwd op Amazon Web Services of Microsoft Azure.
Cloud Native development

Deze technologie stacks staan natuurlijk niet los van elkaar. Onze kracht zit in het combineren van deze stacks om zo uw digitale transformatie en online ambities te kunnen realiseren met de juiste tools & technologie.

Security Expertise

Onze uitgebreide expertise is beschikbaar voor opdrachtgevers in de vorm van security audits en advisering. Met een security audit stellen we vast of uw webomgeving het juiste veiligheidsniveau heeft en wij doen concrete aanbevelingen om dit te verbeteren. Niet alleen voor uw webomgeving, maar ook voor uw ontwikkelproces.

Security is geen eenmalige taak, maar moet een integraal onderdeel zijn van het continue ontwikkelproces.

Lees meer over onze security expertise

Meer weten?

We gaan graag met u in gesprek! Telefonisch, via e-mail of met een veilige video-call. Bel 088 00 24000 of vul direct het formulier in:

verplicht veld

verplicht veld

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.