"Met een enorme passie voor technologie werken wij samen met onze opdrachtgevers aan het succes van hun organisatie."

Technisch internetbureau

Ibuildings is een gespecialiseerd en kennisgedreven technisch internetbureau dat bedrijven en organisaties helpt met het succesvol inzetten van moderne webtechnologie.

We ontwikkelen de software-infrastructuur achter de volgende generatie van online ondernemingen. We helpen bij de strategische transitie van business naar online business. Dit zijn bijvoorbeeld high-performance websites, API services, self-service omgevingen, slimme mobiele apps en enterprise contentmanagement oplossingen.

En dat doen we door gebruik te maken van open standaarden, de beste open source softwarecomponenten, en een robuust proces waardoor we op tijd en binnen budget de juiste oplossingen opleveren voor onze opdrachtgevers.

Alleen maatwerk als het echt nodig is

Wij ontwerpen en realiseren bedrijfskritische maatwerk webapplicaties voor organisaties waar alleen een standaard website of webapplicatie onvoldoende is. Ons uitgangspunt hierbij is altijd:

"Standaard waar het kan. Maatwerk waar het moet."

We ontwikkelen uitsluitend in maatwerk wat onze opdrachtgever uniek maakt, aangevuld met standaard softwarecomponenten. Door de inzet van deze moderne open source componenten realiseren wij lange termijn oplossingen met de juiste kwaliteit, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid.

Kernwaarden van Ibuildings

Binnen Ibuildings werken wij aan de hand van deze kernwaarden:

  • Kwaliteit: wij zijn kritisch en streven naar de hoogst haalbare uitvoering.
  • Bedreven: wij doen met passie waar we goed in zijn.
  • Eerlijk: wij handelen oprecht en integer.
  • Plezier: samen aan de slag in een prettige omgeving.
  • Praktisch: wij handelen op een manier die ook uitvoerbaar is.

De missie van Ibuildings: Met passie voor technologie samenwerken aan het succes van organisaties.

Zelfsturende organisatie met Holacracy

Holacracy Logo

Bij Ibuildings werken wij aan de hand van de organisatiestructuur Holacracy. Geen top down structuur maar een werkomgeving waar iedereen zelf verantwoordelijk is voor zijn/haar werkzaamheden binnen benoemde rollen. Binnen elke rol prioriteer je zelf het werk en geef je zelf invulling aan de werkzaamheden.

Met Holacracy houden we het werk transparant en is het voor iedereen duidelijk wie waarvoor verantwoordelijk is. Dit maakt onze organisatie wendbaar en slagvaardiger, en geven we iedereen de vrijheid om hun talenten maximaal in te zetten.

Ibuildings Evenementen

Dutch PHP Conference

Dutch PHP Conference

Ibuildings is de trotse organisator van de succesvolle jaarlijkse Dutch PHP Conference. Op 12 - 15 Maart, 2024 organiseren wij alweer de 18e editie van DPC!

DPC brengt elk jaar in Amsterdam 500+ PHP developers, software architecten en development managers bij elkaar tijdens een 3-daagse conferentie over webdevelopment.

De opgenomen video’s van alle talks publiceren we op ons YouTube kanaal.

Bezoek onze conferentiewebsite voor meer informatie over de volgende editie.

phpconference.nl
Ibuildings Meetups

Ibuildings Meetups

We organiseren een maandelijkse meetup op ons kantoor in Vlissingen. Elke maand hebben een interessante spreker, workshop of social. Alles rondom webtechnologie en specifiek PHP of JavaScript.

Bezoek onze Meetup pagina om je meteen aan te melden voor de volgende meetup!

meetup.com/ibuildings-events

Kennismaken met Ibuildings?

Sander de Koeijer

We gaan graag met u in gesprek! Telefonisch, via e-mail, via een video-call of gewoon face-to-face. Bel 088 00 24000 of vul direct het formulier in:

verplicht veld

verplicht veld

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.