Wat doen we bij Ibuildings?

Als kennisgedreven technisch internetbureau ontwikkelen wij de software-infrastructuur achter de volgende generatie van online ondernemingen, zoals:

 • High-performance websites
 • Complexe business applicaties
 • API back-ends & integraties
 • Cloud native software infrastructuur
 • Mobiele web apps en native apps
 • Enterprise contentmanagement oplossingen

We werken vanuit Nederland en België met een team van zo’n 20+ mensen met passie voor technologie aan het online succes van organisaties.

Hoe doen we dat?

En dat doen we door gebruik te maken van open standaarden en de beste open source softwarecomponenten:

 • PHP met Symfony of Laravel voor robuuste backends.
 • React en Vue voor flexibele front-ends & PWA’s.
 • React Native voor native iOS en Android apps.
 • Drupal 9 of JAMStack voor CMS oplossingen.
 • Elastic Search & Kibana.
 • Nieuwe software-infrastructuur bouwen we op de AWS en Azure public cloudplatformen.
 • CI/CD OTAP-straten, GitLab & containers op ons eigen Kubernetes cluster.

Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en het sollicitatieproces bij Ibuildings.

Openstaande vacatures

Geen passende vacature?

Wil je graag bij ons komen werken maar staat er momenteel geen passende vacature open? Stuur dan een open sollicitatie naar jobs@ibuildings.nl.

Werken bij Ibuildings in deze (post)pandemie periode

Wij geloven in vertrouwen en vrijheid. Zo komen wij tot de beste resultaten met de gelukkigste medewerkers!

We werken hybride en zijn flexibel. We komen meestal driemaal per week naar kantoor zodat we alle ins en outs weten van de lopende projecten en elkaar. We houden veel contact via online social meetings, we slacken er op los en werken met de beste cloud tools.

Wij faciliteren alle benodige hardware & tools om te werken vanaf de plek van jouw keuze. Of dit nu dat leuke koffietentje om de hoek is, thuis in een geluidsdichte kamer of op een van onze kantoren. Do what makes you the best! Zo kunnen we - als dat nodig is - makkelijk meer thuis gaan werken.

Wij bouwen aan de digitale toekomst, vandaag.

Waarom werken bij Ibuildings?

Waar kwaliteit de standaard is

Binnen projecten wordt altijd gestreefd naar de mogelijkheden om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Dit wordt zowel technisch als organisatorisch geborgd.

Ibuildings medewerker
Ibuildings medewerker

In een vooruitstrevende werkomgeving

De informele en transparante manier van omgang en uiterst platte organisatie hiërarchie zorgen voor een prettige werksfeer.

Met een grote verscheidenheid aan werkzaamheden en projecten

Van software development tot tech coaching en van tech sales support tot research.

Ibuildings medewerker
Ibuildings medewerker

Zelfstandig werken in een team

Iedereen heeft verantwoordelijkheid over een eigen deel maar het teamwerk zorgt dat die delen 1 succesvol resultaat vormen.

Met een sterk reflecterend vermogen

Er wordt constant gekeken naar knelpunten en hoe die verholpen kunnen worden. En dit wordt dan ook geborgd in het proces.

Ibuildings medewerker
Ibuildings medewerker

Goede werksfeer door mix van professionaliteit, flexibiliteit en informaliteit.

We nemen ons werk serieus zodat we kwaliteit kunnen leveren, maar werkplezier is een belangrijke waarde waar echt wat aan wordt gedaan.

Groei is belangrijk

De basis voor de groei van de onderneming is de persoonlijke groei van alle medewerkers. Daarom wordt er geïnvesteerd in verschillende vormen van kennisdeling, workshops, en conferentiebezoek.

Ibuildings medewerker

Ibuildings stimuleert persoonlijk ontwikkeling door je de kans te geven conferenties te bezoeken, trainingen en cursussen te volgen, boeken te lezen etc. En ook het delen van jouw eigen kennis: We hebben regelmatig workshops en lunchbox meetings over uiteenlopende onderwerpen om kennis met je directe collega’s te kunnen delen.

Samen met de variëteit aan projecten en technologieën vormt dit de ideale omgeving voor startende en ervaren developers om je carrière te starten of verder te verbreden.

"Ibuildings is een ervaren en dynamisch bedrijf dat innovatie omarmt."

‐‐ Martin Roest

We leren jou de kneepjes van het vak, waarbij je wordt gecoacht door een van onze ervaren medewerkers. Samen bekijken we waar jouw interesse ligt en hoe we dit kunnen vormgeven in een groeipad. Wat wil jij graag?

Wil jij jezelf verder ontwikkelen als allround developer, wil je doorgroeien naar de functie van lead developer of wil jij specialist worden?

Je kan verschillende wegen bewandelen om jouw talent optimaal te benutten en in te zetten. We zorgen er altijd voor dat je genoeg mogelijkheden hebt om te leren over nieuwe technieken. Het faciliteren van een lerende organisatie is onderdeel van onze arbeidsvoorwaarden.