SCI logo

Steeds meer bedrijven maken gebruik van SaaS software in de cloud. En deze ondersteunen steeds vaker bedrijfskritische processen. Het is van essentieel belang dat gebruikers op de beschikbaarheid en continuïteit van deze software en diensten kan vertrouwen. Dat zal die SaaS softwareleverancier moeten borgen. De Stichting Continuïteit Internetdiensten biedt een moderne en volwaardige regeling voor deze SaaS diensten.

Mocht een SaaS leverancier bijvoorbeeld failliet gaan, komt de stichting in beeld om de continuiteit en beschikbaarheid van de SaaS dienst juridisch en technisch te borgen.

Om dit mogelijk te maken moeten er zowel technische als juridische maatregelen worden genomen. Samen met ICTRecht als juridische partij, gaat Ibuildings - als technische partij - deze regeling uitvoeren. Met deze samenwerking kan de Stichting Continuïteit Internetdiensten een passende continuïteitsoplossing voor iedere clouddienstverlener inrichten.

Working FromHome Desk

We gaan hiermee veel verder dan een traditionele escrowregeling: we zorgen ervoor dat clouddiensten daadwerkelijk beschikbaar blijven door het overnemen van (het beheer van) de software- en hostinginfrastructuur. Mogelijk gemaakt door het juridische kader van ICTRecht als juridische partner.

SaaS clouddienstverleners kunnen dus aan hun klanten daadwerkelijk geborgde continuïteit beloven dankzij deze continuïteitsoplossing!

Lees meer op de website van Stichting Continuïteit Internetdiensten.


Verder praten over de continuïteit van uw bedrijfskritische processen?

Sander de Koeijer

We gaan graag met u in gesprek! Telefonisch, via e-mail, via een video-call of gewoon face-to-face. Bel 088 00 24000 of vul direct het formulier in:

verplicht veld

verplicht veld

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.