Tom Schenkenberg

Tom Schenkenberg
17 juli 2019

Ingebakken security is iets wat voor ons bij Ibuildings een standaard ingrediënt is voor alle software die we opleveren. Sterker nog, onze expertise hierin is voor veel klanten zelfs een reden om expliciet voor ons te kiezen.

Onze klant, een grote ICT specialist in de educatieve sector, is precies zo’n organisatie voor wie security een kritisch element van alle software is. Om dat te kunnen waarborgen, laat zij periodiek door een externe partij security audits uitvoeren op haar software.

Onlangs is een webapplicatie die wij voor hen hebben ontwikkeld ook door een externe partij aan een security audit onderworpen.

Webapplicatie zonder problemen door de security audit

Tijdens de security audit is onze webapplicatie getest op basis van de laatste security technieken. Dit betrof een zogenaamde “white box” audit, waar de auditeurs ook de broncode konden bekijken.

Met trots kunnen we mededelen dat ons werk met groot succes door de audit heen is gekomen. Er zijn in de gehele webapplicatie geen high-risk problemen gevonden, iets wat de auditeurs weinig tegenkomen, zo gaven zij aan.

Hier zijn wij uiteraard zeer blij mee, omdat dit niet alleen inhoudt dat ons overall security bewustzijn goed op orde is, maar dat we onze expertise ook in de realiteit blijven bewijzen.

Ook vorig jaar is een webapplicatie van ons, welke wij voor een grote verzekeraar ontwikkelden, onder de loep genomen door externe auditeurs. Hieruit kwamen destijds tevens geen high-risk problemen.


Meer weten over security audits?

Sander de Koeijer

We gaan graag met u in gesprek! Telefonisch, via e-mail, via een video-call of gewoon face-to-face. Bel 088 00 24000 of vul direct het formulier in:

verplicht veld

verplicht veld

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.