Ibuildings ontwerpt en bouwt solide internetarchitecturen, webapplicaties en mobile apps. Met een gepassioneerde groep specialisten kunnen wij de grootste uitdagingen aan, dankzij 22+ jaar ervaring en gebruik van de modernste technologieën.

Complete dienstverlening

Nieuwbouw maatwerk applicaties

Wij realiseren nieuwe concepten en innovatieve oplossingen om internettechnologie succesvol in te zetten voor onze opdrachtgevers. Daarbij maken we slim gebruik van de uitgebreide bibliotheek van open source frameworks en content management oplossingen.

Herbouw of verbouw van bestaande applicaties

Bij problemen met een bestaande applicatie is de vraag vaak: ‘nieuwbouw of verbouw?’. Door onze ruime ervaring met beide oplossingen zijn wij als geen ander in staat om hierover gefundeerd te adviseren.

Enterprise Drupal applicaties

Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen en realiseren van robuuste enterprise content management oplossingen in bedrijfskritische omgevingen. Afhankelijk van de vraag doen we dit op basis van Symfony of Enterprise Drupal.
Lees meer

Hosting, support, onderhoud en doorontwikkeling

Complete ontzorging voor uw maatwerk applicatie. Van het beschikbaar maken en houden van uw applicatie tot het leveren van 2e-lijns ondersteuning aan applicatiebeheerders.
Lees meer

Moderne webtechnologie

We gebruiken technologieën zoals PHP en het Symfony Framework voor de robuuste back-end en API-ontwikkeling. En moderne JavaScript technologieën zoals React of Vue voor de front-end. Voor content management omgevingen gebruiken we op-maat Sonata componenten of Drupal als basis.

We passen geavanceerde software development practices toe zoals OTAP straten met Vagrant of Docker, Continuous- integration en automation, Event-Sourcing, CQRS en Hexagonal architectures.

Transparantie

Ons uitgangspunt is altijd om open en transparante technologie in te zetten, die past bij uw business behoefte. Wij geloven dat het eigenaarschap en houderschap bij opdrachtgevers moet liggen en nooit bij ons.

Onze deliverable is dus niet alleen die nieuwe applicatie, maar ook de achterliggende code, inzichten, github-repository, JIRA-historie, procesbeschrijvingen en best-practices. Wij dragen alles over.

Zodat de enige redenen om met ons te blijven, onze kwaliteit van dienstverlening is. En nooit restrictieve licenties of andere vendor lock-in mechanismen.

Applicatie Herbouw of Modernisatie?

Bij problemen met of veranderende eisen aan een bestaande applicatie komt vaak het vraagstuk ‘nieuwbouw of verbouw?’ naar boven.

Complete nieuwbouw is niet altijd nodig. Vaak is en modernisatie van de applicatie ook een serieuze optie. Goede delen van de code worden dan verbeterd (refactoring) en slechte delen herschreven. Dit is een goede manier om een applicatie geleidelijk van binnenuit te vervangen zonder een big-bang situatie, zoals bij herbouw.

Als de technologie van een applicatie voldoende aansluit op onze expertises, kunnen wij bestaande applicaties prima stapsgewijs moderniseren.
Dit zorgt voor grote verbeteringen in de kwaliteit en onderhoudbaarheid zonder compleet opnieuw te moeten beginnen. En grote stappen in functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en performance. Bijvoorbeeld om een applicatie geschikt te maken voor effectief gebruik op mobiele devices.

Meer weten?

We gaan graag met u in gesprek! Telefonisch, via e-mail of met een veilige video-call. Bel 088 00 24000 of vul direct het formulier in:

verplicht veld

verplicht veld

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.