Wilt u een maatwerk applicatie laten maken? Als bedrijf of organisatie heeft u vaak specifieke wensen voor het automatiseren van bedrijfsprocessen. U wilt bijvoorbeeld een extra service bieden aan uw klanten, of juist uw werknemers ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. Met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van applicatie ontwikkeling, gaan we graag met u in gesprek over een passend voorstel voor uw organisatie of bedrijf.

Wij realiseren nieuwe concepten en innovatieve oplossingen om internettechnologie succesvol in te zetten voor onze klanten. Ook voor herbouw of verbouw van bestaande applicaties kunt u bij ons terecht. Door onze ruime ervaring met maatwerk applicatie ontwikkeling zijn wij als geen ander in staat om hierover gefundeerd te adviseren.

Maatwerk of Standaard Software?

Waar standaard software vaak overbodige of zelfs ontbrekende functionaliteit biedt, sluit maatwerk software feilloos aan bij uw business en behoefte. Toch kunt u een applicatie laten ontwikkelen die gebruik maakt van de voordelen van beiden. Wij hanteren hierin namelijk de ideale mix, die de pluspunten van standaard templates en maatwerk combineert. Zo maken we optimaal gebruik van de mogelijkheden die er zijn en kunnen we op basis van de best-practices die voor maatwerk en standaard software beschreven zijn, een applicatie ontwikkelen die aansluit bij uw doelstellingen.

Technologie

Ons uitgangspunt als app ontwikkelaar is altijd om open en transparante technologie in te zetten, die past bij uw business en behoefte. Van de robuuste back-end API tot en met de gebruiksvriendelijke front-end applicatie, op basis van uw specificaties gaan we samen aan de slag, met als doel uw ideale maatwerk applicatie te ontwikkelen. U wilt tenslotte een applicatie laten maken die volledig aansluit bij uw doelstellingen, tijdlijn en budget. Om dit te realiseren, maken we slim gebruik van de uitgebreide bibliotheek van open source frameworks en content management oplossingen. We gebruiken technologieën zoals PHP en het Symfony framework voor de robuuste back-end en API-ontwikkeling. En moderne JavaScript technologieën zoals React of Vue voor de front-end. Voor content management omgevingen gebruiken we op-maat Sonata componenten of Enterprise Drupal als basis. We passen geavanceerde software development practices toe zoals OTAP straten met Vagrant of Docker, Continuous- integration en automation, Event-Sourcing, CQRS en Hexagonal architectures.

Herbouw of modernisatie

Bij problemen met of veranderende eisen aan een bestaande applicatie komt vaak het vraagstuk ‘nieuwbouw of verbouw’ naar boven. Nieuwbouw maatwerk applicatieontwikkeling is niet altijd nodig. Vaak is en modernisatie van de applicatie ook een serieuze optie. Goede delen van de code worden dan verbeterd (refactoring) en slechte delen herschreven. Dit is een goede manier om een applicatie geleidelijk van binnenuit te vervangen zonder een big-bang situatie, zoals bij herbouw. Stapsgewijs moderniseren zorgt voor grote verbeteringen in de kwaliteit en onderhoudbaarheid zonder compleet opnieuw te moeten beginnen. En het zet grote stappen in functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en performance. Bijvoorbeeld om een applicatie geschikt te maken voor effectief gebruik op mobiele devices.

Native Apps & Web Apps

Bij het maken van een app komt ook de keuze voor het type app naar voren. Er zijn namelijk meerdere mogelijkheden om uw maatwerk app aan te bieden aan uw eindgebruikers: in de vorm van een native app of als web app. Een native app is een applicatie die u eerst moet installeren op uw device, voordat er gebruik van gemaakt kan worden. Bij een native app dient er voor ieder besturingssysteem een eigen app ontwikkelt te worden (welke te downloaden is voor de eindgebruiker). Vaak is dit in de vorm van een Mobiele App (iOS/Android App).

Daarnaast is het ook mogelijk om een web app te ontwikkelen, welke via een aparte URL te benaderen is voor uw doelgroep. Een combinatie van een native app en een web app is ook mogelijk (ook wel hybride app genoemd). Een hybride app lijkt sterk op een native app, maar hoeft niet apart voor ieder besturingssysteem ontwikkeld te worden. Welke van bovenstaande mogelijkheden de beste oplossing is voor uw applicatie, hangt af van verschillende factoren. Vanzelfsprekend helpen en adviseren we u hierin, zodat u een gerichte keuze kan maken.

Ontwikkeltraject

Voorafgaand aan de applicatieontwikkeling gaan we met u in gesprek over uw wensen en behoeften. Als ervaren applicatie ontwikkelaar hebben we diverse robuuste enterprise content management oplossingen gerealiseerd voor bedrijfskritische omgevingen. Van requirementsanalyse tot aan het digitale product, wij zorgen ervoor dat gebruikers van uw applicatie houden! Als u ervoor kiest om door ons uw app te laten maken, verzorgen wij niet alleen de app ontwikkeling zelf.
Wij leveren alles aan u op, dus ook de achterliggende code, inzichten, procesbeschrijvingen en best-practices. Wij dragen alles over, zodat de enige reden om met ons te blijven, onze kwaliteit van dienstverlening is.

Maatwerk of standaard software?

Waar standaard software vaak overbodige of zelfs ontbrekende functionaliteit biedt, sluit maatwerk software feilloos aan bij uw business en behoefte. Toch kunt u een applicatie laten ontwikkelen die gebruik maakt van de voordelen van beiden. Wij hanteren hierin namelijk de ideale mix, die de pluspunten van standaard templates en maatwerk combineert.

Hoe ziet een ontwikkeltraject voor een applicatie eruit?

Voorafgaand aan de applicatieontwikkeling gaan we met u in gesprek over uw wensen en behoeften. Na een uitgebreide requirementanalyse, starten we het (agile) developmentraject. Gedurende het ontwikkeltraject blijven we twee-wekelijks monitoren en bijsturen waar nodig. Aan het einde van het development traject leveren wij alles aan u op, dus ook de achterliggende code, inzichten, procesbeschrijvingen en best-practices.

Meer weten?

Sander de Koeijer

We gaan graag met u in gesprek! Telefonisch, via e-mail, via een video-call of gewoon face-to-face. Bel 088 00 24000 of vul direct het formulier in:

verplicht veld

verplicht veld

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.