Atomium, Brussel

We hebben leuk nieuws! Ibuildings lanceert vanaf 1 maart 2020 een nieuwe vestiging in Brussel.
Wij groeien flink doordat we nieuwe klanten krijgen en ook bestaande klanten met ons blijven werken. We hebben ook de ambitie om verder te groeien, en zijn daarom op zoek naar nieuwe talenten. Wij denken dat deze groei met een extra locatie erbij beter te realiseren is.

In Brussel hebben we goede toegang tot de Belgische arbeidsmarkt en denken we met onze werkwijze en arbeidsvoorwaarden aantrekkelijk te zijn voor talenten in Belgiƫ.

We starten de vestiging met een Team Lead en een developer. Aanvullend zijn we op zoek naar 2 extra developers om als team van 4 developers de juiste start te maken in Brussel.

Ibuildings DNA

We vinden het belangrijk om bij alle vestigingen ons eigen development proces en onze visie en kernwaarden goed te blijven borgen. Behoud van ons Ibuildings DNA (kwaliteit voorop in relatie tot het doel, eerlijkheid, passie en werkplezier door opdrachten die bij ons passen) staat daarom hoog op ons lijstje met belangrijke aandachtspunten. Zo houden onze klanten dezelfde ervaring bij al onze vestigingen.

We zien uit naar een succesvolle start van Ibuildings in Brussel!


Meer weten?

Sander de Koeijer

We gaan graag met u in gesprek! Telefonisch, via e-mail, via een video-call of gewoon face-to-face. Bel 088 00 24000 of vul direct het formulier in:

verplicht veld

verplicht veld

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.