Shapeways logo

"We zochten daarom wel een partij die meer dan alleen programmeurs kon leveren. We wilden het geheel uitbesteden en hebben dus echt gezocht naar een strategisch partner…"

Dit is een quote van Shapeways, waar we ruim 10 jaar geleden een e-commerce platform voor hebben ontworpen en ontwikkeld met diverse complexe integraties en geavanceerde 3D software. In verband met de grote piekmomenten en de mogelijkheid tot internationale uitrol, is er bij de ontwikkeling rekening gehouden met flexibele schaalbaarheid.

Deze groei heeft Shapeways doorgemaakt, want vorige week kwam het nieuws naar buiten dat Shapeways de NYSE beurs op gaat met hun innovatieve 3D printing diensten.

Lees onze case study voor de details!

Over Shapeways

Shapeways maakt 3D-printen van wereldklasse toegankelijker voor iedereen door middel van automatisering, innovatie en digitalisering.

Onze speciaal gebouwde software, brede selectie van materialen en technologieën en wereldwijde toeleveringsketen verlagen de barrières voor productie en versnellen de levering van kwaliteitsproducten.

De digitale productieoplossingen van Shapeways hebben wereldwijd meer dan een miljoen klanten in staat gesteld om meer dan 20 miljoen onderdelen te produceren met behulp van 10 verschillende technologieën en 90 verschillende materialen en afwerkingen die in 160 landen worden geleverd.

example 3D prints