Ingelijste certificaten

Vandaag hebben we geweldig nieuws om te delen: we zijn officieel ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd! Dit betekent dat we de hoogste normen voor informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement hebben bereikt.

Na een grondige beoordeling van onze systemen en processen, hebben we de certificaten ontvangen voor ISO 27001 voor informatiebeveiliging en ISO 9001 voor kwaliteitsmanagement. Dit is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf en we zijn ontzettend trots op onze medewerkers die hard hebben gewerkt om dit te bereiken.

Bij ons bedrijf staat de bescherming van persoons- en bedrijfsgegevens centraal. We begrijpen de verantwoordelijkheid die we hebben om de privacy van onze klanten te waarborgen en we zijn toegewijd aan het implementeren van best practices op het gebied van informatiebeveiliging. Het ISO 27001-certificaat erkent onze inzet en geeft onze klanten het vertrouwen dat we hun gegevens op een veilige en betrouwbare manier verwerken.

Daarnaast zijn we ook zeer gefocust op kwaliteit in ons werk en in onze dienstverlening aan klanten. Het ISO 9001-certificaat is een erkenning van onze inspanningen om een effectief kwaliteitsmanagementsysteem te implementeren en voortdurend te verbeteren. Dit zal ons helpen om onze klanten nog beter van dienst te zijn en om te blijven groeien als bedrijf.

Onze medewerkers hebben hard gewerkt om deze certificeringen te behalen en we willen hen dan ook bedanken voor hun inzet en toewijding. We zijn er trots op dat we nu officieel erkend zijn voor onze hoge normen op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement. We zullen blijven werken aan het verbeteren van onze processen en dienstverlening, zodat we onze klanten de best mogelijke ervaring kunnen bieden.

Certificeringen

Ibuildings is gecertificeerd volgens de normen: