DPC Team memebers showing elephants

Het DPC-team is druk bezig met het organiseren van onze volgende editie van de Dutch PHP Conference! Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen op 13 oktober 2023 voor de online conferentie. 🐘🎉

We zijn actief op zoek naar hoogwaardige, technische en niet-technische sessies van sprekers die geavanceerde onderwerpen kunnen behandelen en ons publiek geïnspireerd kunnen houden.

In het verleden hadden we het voorrecht om enkele geweldige sprekers te hosten die presentaties gaven over een breed scala aan onderwerpen, zoals het PHP-ecosysteem, frameworks, DevOps, architectuur, JavaScript, schalen, testen, prestaties, beveiliging en meer. En we willen graag verder gaan met deze zeer belangrijke onderwerpen tijdens de conferentie van dit jaar.

Daarnaast willen we sprekers uitnodigen om over niet-technische onderwerpen te praten die steeds belangrijker worden voor het behouden van succes als ontwikkelaar of ontwikkelteam. Dit zijn onderwerpen als communicatie, begrip, relaties, (zelf)management en zelfs het bedrijfseconomische aspect van ontwikkeling. Kortom, de soft skills die de diepgaande technische vaardigheden aanvullen. En natuurlijk over de omgeving die nodig is om succesvol te zijn als technische ontwikkelaar.

Deze uitnodiging is bedoeld om breed te zijn, in de hoop om iedereen te inspireren om hun ideeën, inzichten en hard bevochten ervaringen te delen in het bredere ontwikkelingsveld waarin we allemaal werken en gedijen.

De call for papers is geopend tot en met 28 juli. Voor meer informatie, raadpleeg: https://phpconference.nl/call-for-papers-dpc23

We kijken uit naar uw bijdrage aan de Dutch PHP Conference 2023!