Holacracy Logo

"Holacracy: Bij Ibuildings heb jij volledig eigenaarschap binnen jouw domein."

Zoals we Agile werken aan software, zo werken wij ook aan ons bedrijf.
Wij geloven niet in voorbedachte functies en werksystemen, maar zien ons bedrijf als een levend organisme dat continu evolueert omdat de omgeving waarin we ons bevinden continu verandert. Dat is waar Holacracy ons helpt.

Dat is ook fijn voor jou als potentiƫle collega bij Ibuildings. Holacracy is namelijk een manier van werken waarbij jij volledig verantwoordelijk bent voor je eigen werkzaamheden. Omdat wij niet geloven in voorgedefinieerde functies, werken wij hier met rollen (een set werkzaamheden die goed bij elkaar passen).

Meerdere rollen

Op deze manier kun je soms zelfs meerdere rollen tegelijkertijd bezitten, als je dat wilt. Misschien ben jij als PHP developer namelijk ook wel de persoon die zich wil inzetten voor personeelsfeestjes of heb je stiekem ook een passie voor sales of marketing? Niets is te gek, en niets is definitief. Het helpt ons namelijk om jou exact daar in te zetten waar jij gelukkig van wordt en waarde bijdraagt.

Daarnaast helpt het jou volledig in control te zijn van wat je doet en hoe je dat doet. Bij Ibuildings zien we jou namelijk als expert binnen jouw rol(len), dus wie is een ander om daar wat over te zeggen?

Wereldwijde adoptie

Ibuildings is niet het enige bedrijf ter wereld dat Holacracy heeft geadopteerd. Bedrijven zoals het Amerikaanse Zappos, maar ook bedrijven dichter bij huis zoals Bol.com en Springest gebruiken het.

Ben je benieuwd geraakt naar Holacracy? Bekijk dan de TED Talk van Brian Robertson, de bedenker van Holacracy:

Holacracy Talk

Kortom: Bij Ibuildings heb jij volledig eigenaarschap binnen jouw domein!