Ibuildings stimuleert persoonlijk ontwikkeling door je de kans te geven conferenties te bezoeken, trainingen en cursussen te volgen, boeken te lezen etc. En ook het delen van jouw eigen kennis: We hebben regelmatig workshops en lunchbox meetings over uiteenlopende onderwerpen om kennis met je directe collega’s te kunnen delen.

Samen met de variëteit aan projecten en technologieën vormt dit de ideale omgeving voor startende en ervaren developers om je carrière te starten of verder te verbreden.

"Ibuildings is een ervaren en dynamisch bedrijf dat innovatie omarmt."

‐‐ Martin Roest

We leren jou de kneepjes van het vak, waarbij je wordt gecoacht door een van onze ervaren medewerkers. Samen bekijken we waar jouw interesse ligt en hoe we dit kunnen vormgeven in een groeipad. Wat wil jij graag?

Wil jij jezelf verder ontwikkelen als allround developer, wil je doorgroeien naar de functie van lead developer of wil jij specialist worden?

Je kan verschillende wegen bewandelen om jouw talent optimaal te benutten en in te zetten. We zorgen er altijd voor dat je genoeg mogelijkheden hebt om te leren over nieuwe technieken. Het faciliteren van een lerende organisatie is onderdeel van onze arbeidsvoorwaarden.