Sabine Zegwaart

Op 1 augustus 2003 heb ik mijn start gemaakt bij het toen nog ‘kleine’ Ibuildings. Ik deed dat als telefoniste en helpende hand voor de administratie. Inmiddels is Ibuildings enorm gegroeid. In de loop der jaren ben ik verantwoordelijk geworden voor de gehele boekhouding. Hierin heb ik ook rechtstreeks contact met het management voor verslag. Ibuildings heeft mij ook de mogelijkheid gegeven om een studie te volgen in mijn vakgebied.

DPC elk jaar weer een succes

Werken bij Ibuildings is zeker afwisselend. Naast de boekhouding heb ook ik er diverse taken bij zoals bijvoorbeeld de telefoon opnemen, medewerkerstevredenheid, onboarding en de helpende hand bieden waar mogelijk. Voor ons jaarlijks conferentie de Dutch PHP Conference valt altijd wel iets te regelen. We doen dit echt als team, waar iedereen een deel daarin heeft en het resultaat is er dan ook naar. Elk jaar is het weer een groot succes!

Een team van jonge mensen

Wat Ibuildings, Ibuildings maakt is dat je zelfstandig werkt maar je kan altijd bij iemand terecht. We zijn een team van jonge mensen die vooral ook leergierig zijn. We zijn een bedrijf dat nog steeds groeit zowel als bedrijf als persoon.

Holacracy

Lees ook de blog van Sabine: “Holacracy: wat betekent dat in onze dagelijkse praktijk?” waarin zij haar ervaring met Holacracy deelt.