Werken bij Ibuildings

Ibuildings werkt voor het online succes van onze opdrachtgevers. Maar werkt net zo hard aan het bieden van de meest interessante werkomgeving voor onze medewerkers: Met uitdagende en belangrijke projecten voor het team van software engineers als sleutel voor ons succes.

Met elk nieuw project groeit ons team van software engineers in ervaring, expertise en wijsheid. Vaak voor zeer diverse opdrachtgevers in de meest uiteenlopende sectoren. Dat geeft ons team een brede blik op webontwikkeling en geeft elke developer iedere keer de mogelijkheden om persoonlijk te groeien.

Bezoek onze carrièrewebsite met meer informatie en vacatures:

werkenbijibuildings.nl

Vakmanschap in software engineering

Onze kerncompetentie is vakmanschap in software engineering.

Met vaardigheden op het hoogste niveau ontwikkelen we met de juiste kwaliteit en onderhoudbaarheid robuuste webapplicaties, API’s en mobile apps.

Wij gebruiken PHP met Symfony of Laravel voor de robuuste backend. En React, Vue en React Native voor PWA’s en mobile apps. Voor CMS oplossingen gebruiken we Drupal 8 of JAMStack.

Wij passen moderne software development practices toe zoals TDD, SOLID-principes, CI/CD OTAP-straten en architecturen zoals SOA, CQRS/ES en hexagonal architecture.