A way of life bij Ibuildings

Shield

Security is een integraal onderdeel van alles wat we bij Ibuildings doen. Onze uitgebreide expertise op dit gebied stellen we beschikbaar aan opdrachtgevers in de vorm van security audits en advisering.

Met een security audit stellen we vast of een webomgeving het juiste veiligheidsniveau heeft en we geven concrete aanbevelingen om het veiligheidsniveau te verbeteren. Deze aanbevelingen betreffen niet alleen de webomgeving, maar ook het ontwikkelproces zelf. Want security is geen eenmalige taak, het behoort een integraal onderdeel te zijn van het continue ontwikkelproces.

Applicatie Security Tests

Naast reguliere penetratietests en onderzoek naar de zwakke plekken in een applicatie infrastructuur kunnen wij ook de applicatiecode zelf analyseren. Dankzij onze expertise op het gebied van PHP-technologie zijn we in staat een diepgaande analyse van de PHP-broncode uit te voeren en de veiligheid te toetsen.

Audit je ontwikkelaars, niet alleen je applicatie

Security is bovenal een houding en een kwestie van consequent toepassen van een set basisregels tijdens het ontwikkelen van software. Naast het aanbieden van een veilige software-omgeving aan je eindgebruikers is het van even groot belang om te investeren in ‘security denken’ binnen je ontwikkelteam.
Ibuildings heeft ervaring in het overbrengen van het hiervoor benodigde inzicht, samen met de praktische hulpmiddelen.

Security Expertise

Een greep uit onze security expertise.

Security standaarden

We passen verschillende security standaarden toe, waaronder: OWASP ASVS (Open Web Application Security Project Application Security Verification Standard).
Dit is een standaard die voorschrijft wat en hoe verificatie van een applicatie moet gebeuren en welke output verwacht wordt.
Dit zorgt voor hoogwaardige en consistente verificatie.

Identificatie, Authenticatie, Autorisatie

Dit zijn drie essentiƫle security-vraagstukken waarvoor een waaier van overlappende oplossingen en technologieƫn bestaat. Maar welke oplossing gebruik je in welke situatie?

Bijvoorbeeld Facebook authenticatie. Hoe integreer je dat veilig en robuust in je eigen software-infrastructuur?

Ibuildings heeft praktische en pragmatische oplossingen om maximaal gemak aan eindgebruikers te bieden, zonder concessies te doen op het gebied van security.

JavaScript en Security

Een moderne webapplicatie bevat een steeds grotere hoeveelheid JavaScript. Door de aard van JavaScript is het van groot belang om je applicatie infrastructuur veilig te ontwerpen. De security audits van Ibuildings houden specifiek rekening met de nieuwste toepassingen van JavaScript technologie in moderne webapplicaties.

Audits en advies

Ibuildings heeft verschillende securitydiensten om organisaties te helpen met beveiligingsvraagstukken.

Beveiligingsvraagstuk? Neem contact op!

Sander de Koeijer

We gaan graag met u in gesprek! Telefonisch, via e-mail, via een video-call of gewoon face-to-face. Bel 088 00 24000 of vul direct het formulier in:

verplicht veld

verplicht veld

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.