Software-architectuur

Uw software-architectuur bepaalt alles. Van onderhoudbaarheid, flexibiliteit, uitbreidbaarheid, performance en veiligheid tot de vereiste expertise van uw software engineers. Het is letterlijk het fundament van uw online business en ambities.

Onze software-architecten ontwerpen en implementeren de juiste architectuur voor onze projecten en adviseren ook uw ontwikkelteam bij de start van een nieuw ontwikkelproject.

Technologie

Wij gebruiken beproefde open source technologie├źn zoals PHP en JavaScript voor maatwerk applicaties, API-backend ontwikkeling, headless CMS-oplossingen en mobile web apps.

Symfony en Laravel Frameworks

Symfony en Laravel Frameworks

Symfony en Laravel zijn de meest populaire PHP frameworks voor ontwikkeling van webapplicaties. Wij gebruiken een van beiden in bijna elk project. Zo kunnen we sneller en flexibeler moderne webapplicaties realiseren.
React en Vue front-end bibliotheken

React en Vue front-end bibliotheken

Grote onderdelen van elke webapplicatie - en alle mobile apps - worden ontwikkeld met JavaScript technologie. Dit doen we met React of Vue.
JavaScript vormt naast PHP een van de kerntechnologie├źn bij Ibuildings.
Drupal CMS

Drupal CMS

Drupal is volledig gebaseerd op PHP. Door onze diepgaande PHP-expertise kunnen wij Drupal op de juiste wijze inzetten, zodat het snel, stabiel en onderhoudbaar blijft.
Zo realiseren wij maatwerk van hoge kwaliteit binnen Drupal omgevingen.

Gebruikerservaring / User Experience

Ontwerp met een focus op gebruikerservaring en prototyping van digitale producten. Van requirementsanalyse tot lean en design-denktechnieken, we zorgen ervoor dat gebruikers van uw digitale product houden!

DevOps en Cloud-Hosting

We dragen zorg voor een stabiele en betrouwbare beschikbaarheid van uw webapplicatie, voor zowel de productieomgevingen alsook de ontwikkelstraat.

We maken hierbij gebruik van moderne cloud-oplossingen van Amazon AWS en Microsoft Azure.

Meer weten?

We gaan graag met u in gesprek! Telefonisch, via e-mail, via een video-call of gewoon face-to-face. Bel 088 00 24000 of vul direct het formulier in:

verplicht veld

verplicht veld

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.