Technology Stacks

Tech Stacks

Voor de beste resultaten met beproefde technologie maakt Ibuildings harde keuzes in welke technologie wij wel en niet ondersteunen in deze snel veranderende ICT-industrie.

Dit zijn de technology stacks die we beheersen, en waarmee we alle oplossingen ontwerpen en ontwikkelen. Met als rode draad: open source en open standaarden.

Onze kracht ligt in het combineren van deze stacks om zo uw digitale transformatie en online ambities te kunnen realiseren met de juiste tools & technologie.


PHP Stack

PHP Stack

Proven-technology webapplicaties ontwikkeld met PHP frameworks en databases in een moderne op containers gebaseerde hostingomgeving.
Lees meer
JavaScript Stack

JavaScript Stack

Moderne JavaScript/TypeScript/NodeJS oplossingen voor web & mobile web. Zoals de JAMStack, Progressive Web Apps, ReactJS en VueJS front-ends.
Lees meer
Mobile Stack

Mobile Stack

Ontwerp en ontwikkeling van Native mobile apps met ReactNative technologie in combinatie met een API back-ends, voor Android en Apple iOS smartphones en tablets.
Lees meer
Drupal Stack

Drupal Stack

Het populaire web content management platform met ongekende mogelijkheden, gebaseerd op PHP en oneindig uitbreidbaar.
Lees meer
Cloud Native Stack

Cloud Native Stack

Cloud architectuur met oneindige schaalbaarheid gebouwd op Amazon Web Services, Microsoft Azure of Google Cloud.
Lees meer

Deze technologie stacks staan natuurlijk niet los van elkaar. Onze kracht zit in het combineren van deze stacks om zo uw digitale transformatie en online ambities te kunnen realiseren met de juiste tools & technologie.

Meer weten over de juiste technologie voor uw online ambities?

We gaan graag met u in gesprek! Telefonisch, via e-mail of met een veilige video-call. Bel 088 00 24000 of vul direct het formulier in:

verplicht veld

verplicht veld

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.