Assured Delivery

Ons agile proces is een belangrijk fundament van wat we doen en iets dat we sinds 1999 continu hebben doorontwikkeld tot wat het vandaag is.

We noemen dit Assured Delivery: een op scrum gebaseerd proces voor succesvolle softwareontwikkeling voor uw business. Op tijd en binnen budget. Onderhoudbaar en toekomstvast.

Op tijd en binnen budget

Dit doen we zonder concessies te doen aan de beoogde kwaliteit. Door effectief te sturen op scope en budget in nauwe samenwerking met onze opdrachtgever bereiken we de juiste balans.

Onderhoudbaar en toekomstvast

Alleen een goed doordachte softwarearchitectuur verzekerd onderhoudbaarheid en flexibiliteit in de toekomst.

Pragmatisch Scrumproces

Wij zeggen zelf dat wij Scrum-pragmatisten zijn, en geen Scrum-puristen.

Wij geloven in een agile aanpak zoals Scrum omdat het de betrokkenheid van de opdrachtgever gedurende het gehele project borgt, ruimte geeft aan voortschrijdend inzicht en tussentijds bijsturen en continue verbetering van het gezamenlijk proces faciliteert.

Het gaat ons om het benutten van die voordelen om een optimaal resultaat te behalen. Het gaat ons niet om het uitvoeren van het proces volgens de letter van het manifest of een of ander scrum-handboek.

Developers at work

Interesse in succesvolle IT projecten?

We gaan graag met u in gesprek! Telefonisch, via e-mail of met een veilige video-call. Bel 088 00 24000 of vul direct het formulier in:

verplicht veld

verplicht veld

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.