Verzekeringssite.nl
Verzekeringssite.nl (later actief onder hoyhoy.nl) is een onafhankelijke vergelijkingssite voor verzekeringen. Verzekeringssite.nl is in juni 2000 opgericht door de broers Jeroen en Erik Hordijk. Sinds 18 juli 2012 is Verzekeringssite onderdeel van the BGL group. Verzekeringssite.nl streeft ernaar om het vergelijken van verzekeringen zo makkelijk mogelijk te maken.
Verzekeringssite.nl

Verzekeringssite.nl heeft Ibuildings gekozen als partner om haar website verder te ontwikkelen. Want Verzekeringssite.nl wil graag consumenten helpen om de beste keuze te maken voor bijvoorbeeld hun autoverzekering en zorgverzekering. En hoe kan dat beter, dan met een verbeterde website waarop we continu en snel door kunnen ontwikkelen.

Om dit te bewerkstelligen is gezocht naar een partij die hier veel ervaring mee heeft en die bij Verzekeringssite.nl past. De keuze is gevallen op Ibuildings. Erik Hordijk, directeur Verzekeringssite.nl, over de keuze voor Ibuildings: “Ibuildings heeft veel ervaring met het doorontwikkelen van websites. Kieskeurig.nl is daar een goed voorbeeld van. Het zijn specialisten, die net als ik streven naar het beste van het beste, want dat wil ik onze bezoekers bieden.”

Samen voor een 9

Verzekeringssite.nl is een ambitieuze partij die de klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Aan de website, het belangrijkste interactiemiddel met hun klanten, stellen ze dan ook hoge eisen en gaan voor een 9. Ibuildings is trots op het vertrouwen dat Verzekeringssite in haar stelt en zal haar kennis en kunde inzetten om samen die 9 te realiseren.

Over verzekeringssite

Verzekeringssite.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor verzekeringen en werkt geheel onafhankelijk en vergelijkt alle verzekeraars op dezelfde objectieve wijze en heeft geen banden met maatschappijen. In de vergelijkingen vindt de bezoeker alle producten voor zover verzekeringssite beschikt over de premies en polisvoorwaarden. Het vergelijken van de premies en het vrijblijvend opvragen van offertes is voor consumenten gratis. Diverse verzekeringen kunnen ook online afgesloten worden via Verzekeringssite.nl.