Software doorontwikkelen

Een website, mobiele app of applicatie die niet doorontwikkeld wordt, verouderd naar verloop van tijd. Dit brengt risico’s met zich mee, zoals beveiligingslekken, traagheid of instabiliteit van uw applicatie. Stilstaan betekent achteruitgang en daarom is doorontwikkeling van uw webapplicatie of website van essentieel belang voor het soepel laten verlopen van uw bedrijfsprocessen.

Ibuildings is een ervaren app ontwikkelaar en het doorontwikkelen van bestaande applicaties is een van onze specialiteiten. Ook wanneer de applicatie door een andere leverancier is ontwikkeld, kunnen wij deze verbeteren en onderhouden, met als doel een toekomstvaste app ontwikkelen voor uw business.

Waarom uw app doorontwikkelen belangrijk is:

Doorontwikkelen is belangrijk om uw weboplossing technisch op orde te houden. Daarnaast kunnen er ook nieuwe features gewenst zijn uw app gebruiksvriendelijk en relevant te houden voor uw doelgroep. Een aantal grote voordelen van het doorontwikkelen van uw app zijn:

  • U bespaart op de lange termijn op tijd en onderhoudskosten, omdat kleine updates en grotere upgrades tijdig worden doorgevoerd (zoals security updates of een CMS upgrade naar Drupal 9).
  • De app of website gaat langer mee en hoeft dus minder snel vernieuwd te worden.
  • Door het toevoegen van nieuwe functionaliteit kunt u uw doelgroep blijven bedienen.

Het doorontwikkelingsproces

De eerste stap van het doorontwikkelingsproces bestaat uit een uitgebreide intake. We analyseren de applicatie op technisch gebied en gaan met u in gesprek over uw wensen en doelstellingen ten aanzien van de applicatie. U krijgt op basis van deze analyses uitgebreid feedback over de manier waarop uw digitale product kan worden verbeterd. Vervolgens maken we samen afspraken over de doorontwikkeling en het onderhoud wat uitgevoerd moet worden om uw applicatie up to date te houden.

Doorontwikkelen of nieuwbouw

Uit ervaring weten we dat bedrijven en organisaties vaak worstelen met de vraag of hun applicatie doorontwikkeld moet worden of dat het beter is om een nieuwe applicatie te laten ontwikkelen. Indien de bestaande app te gedateerd is of een andere aanpak vereist, kan het een verstandige keuze zijn om uw applicatie te laten vernieuwen. Toch zijn er vaak voldoende mogelijkheden om een app door te ontwikkelen tot een succesvolle app voor uw doelgroep. We adviseren hierin over het juist inzetten van technologie en voorzien u van een passend voorstel voor uw situatie.

Ervaring & expertise

Ibuildings beschikt over ervaren software engineers welke in staat zijn om verbeterpunten aan te dragen op het gebied van performance, security, usability en technologie. We werken via een transparant, no nonsense proces, zodat het gehele traject voor u inzichtelijk is. U kunt bij ons terecht voor diverse vraagstukken met betrekking tot bestaande applicaties overnemen en doorontwikkelen.

Meer weten?

We gaan graag met u in gesprek! Telefonisch, via e-mail of met een veilige video-call. Bel 088 00 24000 of vul direct het formulier in:

verplicht veld

verplicht veld

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.