Mobiele Apps

De wereld heeft een toekomst gekozen en die is ‘mobile-first’. De technologie verschuift van desktops naar mobiele telefoons en ook de voorkeuren van mensen verschuiven mee. Alles is nu toegankelijk via de smartphone-apps. Voor elke ambitieuze onderneming is een mobiele strategie een onlosmakelijk deel van de marktstrategie.

Een mobiele app kan dienen als een bijzonder toegankelijk medium om uw producten en diensten aan te bieden met 24x7 beschikbaarheid. Een app geeft bovendien een geweldige gebruikerservaring in aanvulling op uw website of webapplicatie.

Het team van Ibuildings heeft Android en iOS App ontwikkelaars die een uitstekende mobiele app kunnen maken dat perfect aansluit bij uw businessmodel.

Ons proces voor Mobile App ontwikkeling

Vanaf de conceptualisatie tot de uiteindelijke release op de app stores, volgen we een goed gedefinieerd proces en projectmanagement raamwerk. Dit zijn de 4 fasen van het mobiele app ontwikkelingsproces:

Onderzoek en planning

We starten met een onderzoek waar waar we alle functionaliteiten en processen inventariseren die de mobiele app moet ondersteunen. Vervolgens maken een we concreet plan waarin ontwikkeltijd en ontwikkelkosten duidelijk worden.

Ontwerpen en wire-framing

Elke functionaliteit wordt gevisualiseerd in een klikbaar wire-frame model. Samen met de opdrachtgever ontwerpen we de gehele applicatie ‘op papier’.

Technische ontwikkeling

Tijdens de technische ontwikkeling wordt de mobiele app ontwikkeld. De app wordt gemaakt voor Apple’s iOS en Android smartphones (en/of tablets).

Lancering en beheer

Na de voltooiing van het project wordt de app vrijgegeven in de app stores en wordt de app bijgewerkt wanneer nodig.

Meer weten?

We gaan graag met u in gesprek! Telefonisch, via e-mail of met een veilige video-call. Bel 088 00 24000 of vul direct het formulier in:

verplicht veld

verplicht veld

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.