Drupal logo

Enterprise Drupal CMS

Bij het ontwikkelen van een website of webapplicatie, hoort ook de inrichting van een passend content management system. Zo heeft u de vrijheid om uw content te beheren en in te richten naar uw eigen wensen en idee├źn.

Er zijn hiervoor diverse CMS platformen beschikbaar. Het Drupal CMS is hierin een van de populairste. Door ons kunt u uw professionele Drupal website laten maken, want Ibuildings heeft zich gespecialiseerd in Drupal projecten en zet deze in als standaard CMS platform. Het Drupal CMS is een van de populairste open source CMS’en ter wereld. Dit komt onder andere omdat Drupal zeer geschikt is voor de ontwikkeling van snelle en schaalbare online platformen met veel diverse functionaliteiten.

Het Drupal CMS is in de basis een kant-en-klaar product voor content management. Daarbovenop is Drupal uitermate geschikt voor het aanbrengen van maatwerk. Een eigenschap dat voor bedrijfskritische toepassingen ontzettend belangrijk is.

Voordelen van het Drupal CMS

Drupal websites of webapplicaties zijn de perfecte basis voor uw online business. Drupal biedt out-of-the-box ruime mogelijkheden tot het professioneel beheren van uw content, maar daarnaast biedt het nog een tal aan andere voordelen:

Functionaliteiten & Maatwerk

De diverse modules in Drupal zorgen er voor dat het veel meer kan bieden dan alleen content management. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een combinatie tussen content management functionaliteiten en het kunnen ondersteunen van interne bedrijfsprocessen. Het platform biedt dan ook ook alle ruimte tot het inpassen van maatwerk functies, waardoor grote Enterprise Drupal uitdagingen tot de mogelijkheden behoren.

Robuust & Bedrijfskritisch

Het Drupal CMS is niet het meest gebruikte CMS, maar wel het CMS met de meeste websitebezoekers. Dit komt omdat het Drupal CMS geschikt is voor robuuste websites en webapplicaties, welke dagelijks te maken hebben met grote piekmomenten in het websiteverkeer. Het Drupal CMS is dus de beste match voor een bedrijfskritische omgeving die streeft naar een optimale gebruikservaring.

Veilig & Flexibel

De basis van Drupal is met focus op beveiliging opgezet. Doordat Drupal open source is, werken er dagelijks veel ontwikkelaars van de Drupal community aan nieuwe verbeteringen en de onderhoudbaarheid van het CMS. Door deze ‘ingebouwde’ veiligheid en flexibiliteit kiezen veel bedrijven juist voor het Drupal CMS.

Enterprise Drupal CMS projecten

Drupal staat voor kwaliteit en stabiliteit. Onze software engineers voegen daar tijdens de Drupal ontwikkeling ook onderhoudbaarheid en flexibiliteit aan toe.

Wij weten namelijk welke modules de juiste kwaliteit en functionaliteit bieden, om aan uw wensen te kunnen voldoen. Wij zorgen er ook voor dat uw Drupal installatie onderhouden wordt en gemakkelijk te upgraden blijft. In de afgelopen jaren hebben wij voor diverse klanten het Drupal CMS ingezet, zoals:

  • RTL Nieuws / RTLZ / EditieNL / RTL Boulevard / Bright

  • TMG (Telegraaf en hun regionale merken)

  • ZLM Verzekeringen

  • Alliander / Liander

We kennen precies de kracht van Drupal en de juiste manier om deze in te zetten. Door onze opgedane kennis en ervaring met diverse Drupal projecten durven wij ons dus oprecht Drupal specialisten te noemen.

Drupal Development

Wij hebben veel ervaring met zowel Drupal 9 als Drupal 8 development. Daarnaast upgraden wij ook omgevingen van Drupal 8 naar Drupal 9 voor onze klanten, zodat deze altijd up-to-date zijn en veilig blijven.
Omdat Ibuildings naast Drupal ook applicaties ontwerpt en bouwt met applicatieframeworks, zijn wij perfect in staat de juiste tool voor iedere toepassing te kiezen. En om deze te combineren waar dat kan.

Wat zijn de voordelen van een Drupal website?

Drupal is zeer geschikt voor de ontwikkeling van snelle en schaalbare online platformen met veel diverse functionaliteiten. Het Drupal CMS is in de basis een kant-en-klaar product, wat naast het management van content ook uitermate geschikt is voor het aanbrengen van maatwerk.

Waarom is een Drupal website een populaire keuze?

Het Drupal CMS is het meest populaire open source CMS ter wereld. Dit komt door de diverse mogelijkheden binnen Drupal en het gebruiksgemak ervan. De basis van Drupal is daarnaast met focus op beveiliging opgezet en dat is maar goed ook want wereldwijd scoort Drupal ook het hoogste aantal websitebezoekers.

Meer weten over Enterprise Drupal voor uw organisatie?

Sander de Koeijer

We gaan graag met u in gesprek! Telefonisch, via e-mail, via een video-call of gewoon face-to-face. Bel 088 00 24000 of vul direct het formulier in:

verplicht veld

verplicht veld

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.