Wilt u een professionele website laten maken voor uw bedrijf of organisatie? Dan zijn er veel zaken om rekening mee te houden. Om de ideale website te laten maken, moet u denken aan aspecten zoals User Experience, Security, Online Marketing en Performance. U wilt tenslotte een nieuwe website laten maken voor nu, maar ook zeker voor de toekomst.
Met ruim 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van moderne, snelle en solide maatwerk websites, denken wij graag met u mee over een passend voorstel voor uw organisatie of bedrijf.

Maatwerk & standaardoplossingen

Het ontwikkelen van een maatwerk website is geschikt voor bedrijven en organisaties die specifieke wensen hebben voor de functionaliteit en uitstraling van hun website. Hierin wilt u uiteraard niet beperkt worden door de de (on)mogelijkheden van standaard templates, maar dat betekent niet dat deze standaard templates daarmee onbruikbaar zijn. De ideale oplossing ligt meestal ergens in het midden.

Ons uitgangspunt hierin is: Standaard waar het kan en maatwerk waar het moet. Wij kiezen dus bewust voor een een mixvorm die de voordelen van standaard oplossingen en maatwerk samenbrengt.

Webdesign

Een website laten ontwerpen is een expertise waarbij verschillende facetten bij komen kijken. Wij voorzien uw maatwerk website van een design dat aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf of organisatie. We zetten hierbij de gebruikservaring van uw klanten bovenaan. Hierbij houden we uiteraard ook rekening met de schaalbaarheid van het website ontwerp, zodat uw responsive website ook op tablets en smartphones een optimale gebruikservaring heeft.

Development & beheer

Niet alleen voor een passend webdesign kunt u bij ons terecht, ook voor de uiteindelijke bouw, hosting en beheer ben je bij ons aan het juiste adres. Een website ontwerp met focus op de gebruikservaring is namelijk de eerste stap, maar ook na het ontwikkeltraject zorgen wij ervoor dat uw website veilig en up-to-date blijft. Wij maken samen met u een complete website, dat aansluit bij de doelstellingen en specifieke wensen van uw organisatie of bedrijf.

Enterprise Drupal CMS

Drupal Logo

Wanneer u een nieuwe website wilt laten bouwen, dan hoort daar ook een passend content management systeem bij. U wilt tenslotte zelf de content op de pagina’s van uw website beheren. Het Drupal CMS is een van de meest populaire open source content management systemen ter wereld. Drupal is innovatief, snel en schaalbaar en is hierdoor zeer geschikt in bedrijfskritische omgevingen. We hebben Drupal ingezet bij diverse ontwikkeltrajecten zoals voor RTL Nieuws, TMG (Telegraaf), ZLM Verzekeringen en Alliander.

Doordat wij veel ervaring hebben met het ontwikkelen van Enterprise Drupal websites kunnen we kwaliteit, onderhoudbaarheid en flexibiliteit hierin borgen. We weten welke modules de juiste kwaliteit hebben, kunnen Drupal zo instellen dat deze gemakkelijk te upgraden blijft, zelfs als we het CMS aanpassen aan uw wensen.

Ontwikkeltraject

De beste software bouw je samen. Om goede software te ontwikkelen is namelijk domeinexpertise, technische know-how en procesbegeleiding nodig. Hierin vinden wij het heel belangrijk om open en transparant samen te werken aan het gewenste eindresultaat. Door effectief te sturen op scope en budget in nauwe samenwerking met u, bereiken we de juiste balans. Wij geloven namelijk dat het eigenaarschap en houderschap niet bij ons moet liggen, maar juist bij onze klant. Wij leveren dan niet alleen een maatwerk website op, maar ook de achterliggende code, procesbeschrijvingen en best-practices.

Wij leveren succesvolle softwareoplossingen dankzij een beproefd en robuust agile ontwikkelproces. Wij noemen dit proces Assured Delivery: een op scrum gebaseerd proces waarin wij transparantie voorop zetten. Wij leveren de website op tijd en binnen budget op, zonder concessies te doen op de beoogde kwaliteit. Hierin staat de betrokkenheid van de klant en de mogelijkheid om tussentijds te evalueren en bij te sturen centraal.

Kan ik een website laten maken met een vast budget?

Dat kan zeker! Wij leveren op tijd en binnen budget, dankzij ons bewezen Assured Delivery proces. Wij geloven er namelijk in dat door effectief te sturen op scope we in nauwe samenwerking met u altijd de juiste balans weten te vinden.

Een nieuwe website of mijn website laten ombouwen?

Bij problemen met of veranderende eisen aan een bestaande applicatie komt vaak het vraagstuk ‘nieuwbouw of verbouw’ naar boven. Nieuwbouw maatwerk applicatieontwikkeling is niet altijd nodig. Vaak is en modernisatie van de applicatie ook een serieuze optie. Goede delen van de code worden dan verbeterd (refactoring) en slechte delen herschreven. Dit is een goede manier om een applicatie geleidelijk van binnenuit te vervangen zonder een big-bang situatie, zoals bij herbouw.

Meer weten?

Sander de Koeijer

We gaan graag met u in gesprek! Telefonisch, via e-mail, via een video-call of gewoon face-to-face. Bel 088 00 24000 of vul direct het formulier in:

verplicht veld

verplicht veld

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.