Support

Met de realisatie van een website of webapplicatie bent u pas op de helft. De andere helft van het succes ligt in het effectief beheren en doorontwikkelen. De continue beschikbaarheid van uw applicatie moet goed geborgd worden.

Wij leveren 100% ondersteuning voor door ons of door anderen ontwikkelde applicaties. Wij doen dat met glasheldere SLA afspraken, tot 24 uur per dag en 365 dagen per jaar.

Doorontwikkeling en onderhoud

Het doorontwikkelen van een website of webapplicatie is noodzakelijk om succesvol te blijven op internet. Om dit efficiƫnt te realiseren, hebben wij hiervoor specifieke processen ingericht.

Overname beheer

Met een helder intakeproces nemen we in korte tijd het complete technische beheer van uw webapplicatie over. Wij voeren essentiƫle onderhoudstaken uit, lossen problemen op en voeren verbeteringen door in de applicatie.

Tweedelijns support

Ook als u een eigen ontwikkelteam heeft, kunt u specifieke ondersteuning benutten van onze software engineers. Bijvoorbeeld om bij grote vraagstukken of problemen bij te dragen met capaciteit, knowhow en specifieke expertise.

Verder praten over het borgen van de continuiteit van uw applicaties?

We gaan graag met u in gesprek! Telefonisch, via e-mail of met een veilige video-call. Bel 088 00 24000 of vul direct het formulier in:

verplicht veld

verplicht veld

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.